KKZ T.15 |
PIĄTEK |
07.09.2018
r. |
1 |
15:05 -
16:35 |
Organizowanie produkcji gastronomicznej - AG |
2 |
CZWARTEK |
13.09.2018 r. |
1 |
15:05 - 17:20 |
Planowanie
i rozliczanie usług gastronomicznych - KS |
2 |
3 |
4 |
17:30 - 19:45 |
Planowanie i ocena żywienia - KS |
5 |
6 |
PIĄTEK |
14.09.2018 r. |
1 |
15:05 - 17:20 |
Planowanie
i rozliczanie usług gastronomicznych - KS |
2 |
3 |
4 |
17:30 - 19:45 |
Planowanie i ocena żywienia - KS |
5 |
6 |
SOBOTA |
15.09.2018 r. |
1 |
8:00 - 10:15 |
Organizowanie
produkcji gastronomicznej - AG |
2 |
3 |
4 |
10:25 - 12:40 |
Organizowanie
produkcji gastronomicznej - AG |
5 |
6 |
7 |
12:50 - 15:05 |
Organizowanie
produkcji gastronomicznej - AG |
8 |
9 |
CZWARTEK |
20.09.2018
r. |
1 |
15:05 - 17:20 |
Planowanie
i rozliczanie usług gastronomicznych - KS |
2 |
3 |
4 |
17:30 - 19:45 |
Planowanie i ocena żywienia - KS |
5 |
6 |
PIĄTEK |
21.09.2018
r. |
1 |
15:05 - 17:20 |
Planowanie
i rozliczanie usług gastronomicznych - KS |
2 |
3 |
4 |
17:30 - 19:45 |
Planowanie i ocena żywienia - KS |
5 |
6 |
SOBOTA |
22.09.2018 r. |
1 |
8:00 - 10:15 |
Organizowanie
produkcji gastronomicznej - AG |
2 |
3 |
4 |
10:25 - 12:40 |
Organizowanie
produkcji gastronomicznej - AG |
5 |
6 |
7 |
12:50 - 15:05 |
Organizowanie produkcji gastronomicznej - AG |
8 |
9 |
WTOREK |
25.09.2018 r. |
1 |
14:15 - 16:30 |
Planowanie
i rozliczanie usług gastronomicznych - KS |
2 |
3 |
4 |
16:40 - 18:55 |
Planowanie i ocena żywienia - KS |
5 |
6 |
CZWARTEK |
27.09.2018 r. |
1 |
14:15 - 16:30 |
Planowanie
i rozliczanie usług gastronomicznych - KS |
2 |
3 |
4 |
16:40 - 18:55 |
Planowanie i ocena żywienia - KS |
5 |
6 |
PIĄTEK |
28.09.2018 r. |
1 |
15:05 - 17:20 |
Planowanie
i rozliczanie usług gastronomicznych - KS |
2 |
3 |
4 |
17:30 - 19:45 |
Planowanie i ocena żywienia - KS |
5 |
6 |
SOBOTA |
29.09.2018
r. |
1 |
8:00 - 10:15 |
Organizowanie
produkcji gastronomicznej - AG |
2 |
3 |
4 |
10:25 - 12:40 |
Organizowanie
produkcji gastronomicznej - AG |
5 |
6 |
7 |
12:50 - 15:05 |
Organizowanie produkcji gastronomicznej - AG |
8 |
9 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WTOREK |
02.10.2018
r. |
1 |
14:15 - 16:30 |
Planowanie
i rozliczanie usług gastronomicznych - KS |
2 |
3 |
4 |
16:40 - 18:55 |
Planowanie i ocena żywienia - KS |
5 |
6 |
CZWARTEK |
04.10.2018 r. |
1 |
14:15 - 16:30 |
Planowanie
i rozliczanie usług gastronomicznych - KS |
2 |
3 |
4 |
16:40 - 18:55 |
Planowanie
i ocena żywienia - KS |
5 |
6 |
PIĄTEK |
05.10.2018
r. |
1 |
15:05 - 17:20 |
Planowanie
i ocena żywienia - AG |
2 |
3 |
4 |
17:30 - 19:45 |
Planowanie i rozliczanie usług
gastronomicznych - AG |
5 |
6 |
SOBOTA |
06.10.2018
r. |
1 |
8:00 - 10:15 |
|
2 |
3 |
4 |
10:25 - 12:40 |
|
5 |
6 |
7 |
12:50 - 15:05 |
|
8 |
9 |
WTOREK |
16.10.2018 r. |
1 |
14:15 - 16:30 |
Planowanie
i rozliczanie usług gastronomicznych - KS |
2 |
3 |
4 |
16:40 - 18:55 |
Planowanie i ocena żywienia - KS |
5 |
6 |
CZWARTEK |
18.10.2018 r. |
1 |
14:15 - 16:30 |
Planowanie
i rozliczanie usług gastronomicznych - KS |
2 |
3 |
4 |
16:40 - 18:55 |
Planowanie
i ocena żywienia - KS |
5 |
6 |
PIĄTEK |
19.10.2018
r. |
1 |
15:05 - 17:20 |
Planowanie
i ocena żywienia - KS |
2 |
3 |
4 |
17:30 - 19:45 |
Planowanie i ocena żywienia - KS |
5 |
6 |
|
SOBOTA |
20.10.2018
r. |
1 |
8:00 - 10:15 |
Planowanie
i rozliczanie usług gastronomicznych - AG |
2 |
3 |
4 |
10:25 - 12:40 |
Planowanie
i rozliczanie usług gastronomicznych - AG |
5 |
6 |
7 |
12:50 - 15:05 |
Planowanie i rozliczanie usług
gastronomicznych - AG |
8 |
9 |
|
WTOREK |
23.10.2018 r. |
1 |
14:15 - 16:30 |
Planowanie
i rozliczanie usług gastronomicznych - KS |
2 |
3 |
4 |
16:40 - 18:55 |
Planowanie i ocena żywienia - KS |
5 |
6 |
CZWARTEK |
25.10.2018 r. |
1 |
14:15 - 16:30 |
Planowanie
i rozliczanie usług gastronomicznych - KS |
2 |
3 |
4 |
16:40 - 18:55 |
Planowanie i ocena żywienia - KS |
5 |
6 |
PIĄTEK |
26.10.2018 r. |
1 |
15:05 - 17:20 |
Planowanie
i ocena żywienia - AG |
2 |
3 |
4 |
17:30 - 19:45 |
Planowanie i rozliczanie usług
gastronomicznych - AG |
5 |
6 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SOBOTA |
27.10.2018
r. |
1 |
8:00 - 10:15 |
|
2 |
3 |
4 |
10:25 - 12:40 |
|
5 |
6 |
7 |
12:50 - 15:05 |
|
8 |
9 |
WTOREK |
06.11.2018
r. |
1 |
14:15 - 16:30 |
Planowanie
i rozliczanie usług gastronomicznych - KS |
2 |
3 |
4 |
16:40 - 18:55 |
Planowanie i ocena żywienia - KS |
5 |
6 |
CZWARTEK |
08.11.2018 r. |
1 |
14:15 - 16:30 |
Planowanie
i rozliczanie usług gastronomicznych - KS |
2 |
3 |
4 |
16:40 - 18:55 |
Planowanie i ocena żywienia - KS |
5 |
6 |
PIĄTEK |
09.11.2018 r. |
1 |
15:05 - 17:20 |
Planowanie
i rozliczanie usług gastronomicznych - KS |
2 |
3 |
4 |
17:30 - 19:45 |
Planowanie i rozliczanie usług gastronomicznych - KS |
5 |
|
6 |
|
SOBOTA |
10.11.2018 r. |
1 |
8:00 - 10:15 |
|
2 |
3 |
4 |
10:25 - 12:40 |
|
5 |
6 |
7 |
12:50 - 15:05 |
|
8 |
9 |
WTOREK |
13.11.2018 r. |
1 |
14:15 - 16:30 |
Planowanie
i ocena żywienia - KS |
2 |
3 |
4 |
16:40 - 18:55 |
Planowanie i ocena żywienia - KS |
5 |
6 |
CZWARTEK |
15.11.2018 r. |
1 |
14:15 - 16:30 |
Planowanie
i rozliczanie usług gastronomicznych - KS |
2 |
3 |
4 |
16:40 - 18:55 |
Planowanie i rozliczanie usług
gastronomicznych -KS |
5 |
6 |
PIĄTEK |
16.11.2018
r. |
1 |
15:05 - 17:20 |
Planowanie
i ocena żywienia - AG |
2 |
3 |
4 |
17:30 - 19:45 |
Planowanie i ocena żywienia - AG |
5 |
6 |
SOBOTA |
17.11.2018 r. |
1 |
8:00 - 10:15 |
|
2 |
3 |
4 |
10:25 - 12:40 |
|
5 |
6 |
7 |
12:50 - 15:05 |
|
8 |
9 |
WTOREK |
20.11.2018
r. |
1 |
14:15 - 16:30 |
Planowanie
i ocena żywienia - KS |
2 |
3 |
4 |
16:40 - 18:55 |
Planowanie i ocena żywienia - KS |
5 |
6 |
CZWARTEK |
22.11.2018 r. |
1 |
14:15 - 16:30 |
Planowanie
i ocena żywienia - KS |
2 |
3 |
4 |
16:40 - 18:55 |
|
5 |
6 |
|
|
|
|
|
|
|
PIĄTEK |
23.11.2018
r. |
1 |
15:05 - 17:20 |
Planowanie
i ocena żywienia - AG |
2 |
3 |
4 |
17:30 - 19:45 |
Planowanie i
rozliczanie usług gastronomicznych - AG |
|
|
5 |
Organizowanie produkcji gastronomicznej - AG |
6 |
SOBOTA |
24.11.2018
r. |
1 |
8:00 - 10:15 |
Organizowanie
produkcji gastronomicznej - AG |
2 |
3 |
4 |
10:25 - 12:40 |
Organizowanie produkcji gastronomicznej - AG |
5 |
6 |
7 |
12:50 - 15:05 |
Organizowanie produkcji gastronomicznej - AG |
8 |
9 |
|
|
|
|
|
|
|