KKZ T.15 
PIĄTEK 07.09.2018 r. 1 15:05 - 16:35 Organizowanie produkcji gastronomicznej - AG
2
CZWARTEK 13.09.2018 r. 1 15:05 - 17:20 Planowanie i rozliczanie usług gastronomicznych - KS
2
3
4 17:30 - 19:45 Planowanie i ocena żywienia - KS
5
6
PIĄTEK 14.09.2018 r. 1 15:05 - 17:20 Planowanie i rozliczanie usług gastronomicznych - KS
2
3
4 17:30 - 19:45 Planowanie i ocena żywienia - KS
5
6
SOBOTA 15.09.2018 r. 1 8:00 - 10:15 Organizowanie produkcji gastronomicznej - AG
2
3
4 10:25 - 12:40 Organizowanie produkcji gastronomicznej - AG
5
6
7 12:50 - 15:05 Organizowanie produkcji gastronomicznej - AG
8
9
CZWARTEK 20.09.2018 r. 1 15:05 - 17:20 Planowanie i rozliczanie usług gastronomicznych - KS
2
3
4 17:30 - 19:45 Planowanie i ocena żywienia - KS
5
6
PIĄTEK 21.09.2018 r. 1 15:05 - 17:20 Planowanie i rozliczanie usług gastronomicznych - KS
2
3
4 17:30 - 19:45 Planowanie i ocena żywienia - KS
5
6
SOBOTA 22.09.2018 r. 1 8:00 - 10:15 Organizowanie produkcji gastronomicznej - AG
2
3
4 10:25 - 12:40 Organizowanie produkcji gastronomicznej - AG
5
6
7 12:50 - 15:05 Organizowanie produkcji gastronomicznej - AG
8
9
WTOREK 25.09.2018 r. 1 14:15 - 16:30 Planowanie i rozliczanie usług gastronomicznych - KS
2
3
4 16:40 - 18:55 Planowanie i ocena żywienia - KS
5
6
CZWARTEK 27.09.2018 r. 1 14:15 - 16:30 Planowanie i rozliczanie usług gastronomicznych - KS
2
3
4 16:40 - 18:55 Planowanie i ocena żywienia - KS
5
6
PIĄTEK 28.09.2018 r. 1 15:05 - 17:20 Planowanie i rozliczanie usług gastronomicznych - KS
2
3
4 17:30 - 19:45 Planowanie i ocena żywienia - KS
5
6
SOBOTA 29.09.2018 r. 1 8:00 - 10:15 Organizowanie produkcji gastronomicznej - AG
2
3
4 10:25 - 12:40 Organizowanie produkcji gastronomicznej - AG
5
6
7 12:50 - 15:05 Organizowanie produkcji gastronomicznej - AG
8
9
WTOREK 02.10.2018 r. 1 14:15 - 16:30 Planowanie i rozliczanie usług gastronomicznych - KS
2
3
4 16:40 - 18:55 Planowanie i ocena żywienia - KS
5
6
CZWARTEK 04.10.2018 r. 1 14:15 - 16:30 Planowanie i rozliczanie usług gastronomicznych - KS
2
3
4 16:40 - 18:55 Planowanie i ocena żywienia - KS
5
6
PIĄTEK 05.10.2018 r. 1 15:05 - 17:20 Planowanie i ocena żywienia - AG
2
3
4 17:30 - 19:45 Planowanie i rozliczanie usług gastronomicznych - AG
5
6
SOBOTA 06.10.2018 r. 1 8:00 - 10:15  
2
3
4 10:25 - 12:40  
5
6
7 12:50 - 15:05  
8
9
WTOREK 16.10.2018 r. 1 14:15 - 16:30 Planowanie i rozliczanie usług gastronomicznych - KS
2
3
4 16:40 - 18:55 Planowanie i ocena żywienia - KS
5
6
CZWARTEK 18.10.2018 r. 1 14:15 - 16:30 Planowanie i rozliczanie usług gastronomicznych - KS
2
3
4 16:40 - 18:55 Planowanie i ocena żywienia - KS
5
6
PIĄTEK 19.10.2018 r. 1 15:05 - 17:20 Planowanie i ocena żywienia - KS
2
3
4 17:30 - 19:45 Planowanie i ocena żywienia - KS
5
6  
SOBOTA 20.10.2018 r. 1 8:00 - 10:15 Planowanie i rozliczanie usług gastronomicznych - AG
2
3
4 10:25 - 12:40 Planowanie i rozliczanie usług gastronomicznych - AG
5
6
7 12:50 - 15:05 Planowanie i rozliczanie usług gastronomicznych - AG
8
9  
WTOREK 23.10.2018 r. 1 14:15 - 16:30 Planowanie i rozliczanie usług gastronomicznych - KS
2
3
4 16:40 - 18:55 Planowanie i ocena żywienia - KS
5
6
CZWARTEK 25.10.2018 r. 1 14:15 - 16:30 Planowanie i rozliczanie usług gastronomicznych - KS
2
3
4 16:40 - 18:55 Planowanie i ocena żywienia - KS
5
6
PIĄTEK 26.10.2018 r. 1 15:05 - 17:20 Planowanie i ocena żywienia - AG
2
3
4 17:30 - 19:45 Planowanie i rozliczanie usług gastronomicznych - AG
5
6
SOBOTA 27.10.2018 r. 1 8:00 - 10:15  
2
3
4 10:25 - 12:40  
5
6
7 12:50 - 15:05  
8
9
WTOREK 06.11.2018 r. 1 14:15 - 16:30 Planowanie i rozliczanie usług gastronomicznych - KS
2
3
4 16:40 - 18:55 Planowanie i ocena żywienia - KS
5
6
CZWARTEK 08.11.2018 r. 1 14:15 - 16:30 Planowanie i rozliczanie usług gastronomicznych - KS
2
3
4 16:40 - 18:55 Planowanie i ocena żywienia - KS
5
6
PIĄTEK 09.11.2018 r. 1 15:05 - 17:20 Planowanie i rozliczanie usług gastronomicznych - KS
2
3
4 17:30 - 19:45 Planowanie i rozliczanie usług gastronomicznych - KS
5  
6  
SOBOTA 10.11.2018 r. 1 8:00 - 10:15  
2
3
4 10:25 - 12:40  
5
6
7 12:50 - 15:05  
8
9
WTOREK 13.11.2018 r. 1 14:15 - 16:30 Planowanie i ocena żywienia - KS
2
3
4 16:40 - 18:55 Planowanie i ocena żywienia - KS
5
6
CZWARTEK 15.11.2018 r. 1 14:15 - 16:30 Planowanie i rozliczanie usług gastronomicznych - KS
2
3
4 16:40 - 18:55 Planowanie i rozliczanie usług gastronomicznych -KS
5
6
PIĄTEK 16.11.2018 r. 1 15:05 - 17:20 Planowanie i ocena żywienia - AG
2
3
4 17:30 - 19:45 Planowanie i ocena żywienia - AG
5
6
SOBOTA 17.11.2018 r. 1 8:00 - 10:15  
2
3
4 10:25 - 12:40  
5
6
7 12:50 - 15:05  
8
9
WTOREK 20.11.2018 r. 1 14:15 - 16:30 Planowanie i ocena żywienia - KS
2
3
4 16:40 - 18:55 Planowanie i ocena żywienia - KS
5
6
CZWARTEK 22.11.2018 r. 1 14:15 - 16:30 Planowanie i ocena żywienia - KS
2
3
4 16:40 - 18:55  
5
6
PIĄTEK 23.11.2018 r. 1 15:05 - 17:20 Planowanie i ocena żywienia - AG
2
3
4 17:30 - 19:45 Planowanie i rozliczanie usług gastronomicznych - AG    
5 Organizowanie produkcji gastronomicznej - AG
6
SOBOTA 24.11.2018 r. 1 8:00 - 10:15 Organizowanie produkcji gastronomicznej - AG
2
3
4 10:25 - 12:40 Organizowanie produkcji gastronomicznej - AG
5
6
7 12:50 - 15:05 Organizowanie produkcji gastronomicznej - AG
8
9